„В един ден от седмицата особено ми върви. Имам ли важна среща във вторник, съм поне две идеи по-спокоен – нещата ще бъдат наред. Оказа се, че това е денят от седмицата, в който съм се родил“. В това е твърдо убеден един мой приятел- иначе много рационален и начетен човек.

Нещо повече, той трябваше да планира сватбата си. Ще попитате ли кога беше тя – във вторник, разбира се!

 Чували ли сте за такава убеденост? Много хора вярват, че вървежният ден им дава допълнителни сили. Наистина освен годината, датата и точния час, влияние оказва и денят от седмицата, когато сте се родили.  

Вижте хороскоп според деня на раждане:   

Жената, родена в понеделник е нежна, мечтателна и чувствена. Лесно приспособима, готова на компромиси. Не може да живее сама. Нуждае се да сподели топлотата на чувствата си и в действителност се превръща в жена, когато стане майка. Чувствителна от околните, стремяща се към хармония със света около нея, вървейки по пътя на живота следвайки предимно сърцето си.

Мъжът, роден в понеделник – свръхчувствителeн, надарен с богато въображение, постоянно в търсена на контакти с околните, особено от противоположния пол. Тези мъже се нуждаят от любов, внимание и нежност. Самотата е непознато чувство. Външно са спокойни, но от дълбините на душата им блика тревога: ще намери ли човека, с който ще сподели своята любов или не.

Родените във вторник жени са щедри и страстни в любовта. Съблазняват със силата на ума и чувството си за хумор, както и с изразеното си желание за независимост. Повече от всичко на света обичат свободата, а се страхуват само от едно – монотонността в чувствата, който може да унищожи огъня на любовта, а любовта за тях е увличаща и страстна игра.

Мъжете, появили се във вторник имат дарбата да представят своите идеи в най-благоприятна светлина, въпреки че на пръв поглед са малко разсеяни. Всичко казано от тях звучи авторитетно. Можете да го познаете по специфичния хумор и усмивка и свойството  всички неприятности да го избягват. Тои е ентусиаст, забавлявайки се, както другите не могат.

Жената, родена в сряда е влюбчива, чувствена и нежна, скривайки всичко това под маската на скромност и сдържаност. В любовта се нуждае от нежност ,искреност и постоянство. Затова не се и доверява на любовта от пръв поглед – страст която мигновено изпепелява, но също така бързо и охладнява. Привлича я не външната красота, а честността и истинските чувства.

Мъжете от сряда са мъже с чест, добросъвестни и порядъчни в любовта. Целомъдреният им вид прикрива дълбока нежност. Но не винаги знаят как да я изразят, отворят и споделят. На тези мъже  може да се разчита: ако обичат, то е от дъното на душата си. Верни и внимателни, предпочитат тихата увереност пред изблиците на страст.

Жените, родени в четвъртък  – възторжени и нетърпеливи в чувствата си, сантиментални с поглед зареян в хоризонта на мечтите и илюзиите. Обичат свободата и приключенията, живеят,  за да попълват жизнения си опит. Привличат с естествен чар и непосредственост. Никой мъж не може да им устои, ако вниманието им е било привлечено от него.

Мъжете, родени в четвъртък са съблазнители по природа, искат да опитат всичко от живота, но запазвайки своята свобода и независимост. Плащат се от рутината на семейния живот. Но въпреки това, не могат да живеят сами. Притежават огромна нежност и способност на дълбоки чувства. Характерът им е изпълнен с парадокси: бунтари или оставящи се на течението- зависи от обстоятелствата.

Жените, родени в петък са романтични и мечтателки. Хипнотизирани от красотата и хармонията. Излъчват нежност, чувственост и чувствителност. Търсят някого, който да ги утешава и защитава. Плаши ги емоционалната тишина. Намират душевното си равновесие единствено в семейството си.

Мъжът от петък е артист, трудно се устоява на неговата обаятелност. Когато каже че обича, това е и самата истина, но неговата истина. Нежността е в основата на характера му. Трябва му душевно равновесие. Да чувства, че е обичан, одобряван и че се грижат за него. Брак, семейство – това са думите, които кънтят в неговата душа. И когато попадне във вашите обятия (точно така, попада в обятията ви той, а не вие в неговите) ще си остане там завинаги.

Жената, родена в събота е тайнствена, загадъчна, трудно разкриваща своите чувства. Тя е оригинална и независима. Рядко прибягва до традиционните женски трикове. Съблазняването за нея трябва да бъде на интелектуално ниво. Рядко ще чуете от нея думите „обичам те“. Може да изглежда равнодушна, но в дълбочина душата й е емоционална и извира от чувства.

Мъжът, роден в събота е преди всичко независим. Индивидуалист и единак. Непредсказуем и потаен. Не обича да разкрива чувствата си и да прави сълзливи признания. Към противоположния пол изпитва преди всичко недоверие. Страшно емоционална личност, не показващ чувствата си.

За жената, родена в неделя можем да кажем, че е импулсивна и волева. Живее за страстта. Тя или обича, или не обича – няма нещо като симпатия или приятелство във връзката. Необходимо е да изпитва гордост от своя партньор не заради самия него, а защото тя си го е завоювала. Трудно е да направи компромис за сметка на свободата си. Предпочита покорния мъж. Динамична е и тя е движещата сили във връзката.

Мъжът, роден в неделя е преизпълнен с амбиция и вяра в силите си. В една връзка той трябва да се чувства като покровител. Нуждае се от признателност. В любовта ще ви впечатли с инициативност и властност. Харесва му да говори, да слуша самия себе си, много, ама много се нуждае от комплименти.

Хороскопът е публикуван в Edna.bg

Прочетено 121 пъти
Сподели
  •