Милион момичешки сънища станаха реалност в нощта на Оскарите. Нашата Мария изгря пред света в красива рокля, направена от 100 метра тюл, с диамантена огърлица, а името й мълвеше не друг, а Брад Пит.

Неговото „Добре дошла, Мария и това момиче ще стане голяма звезда!“ беше съвсем непродправено, личеше си, че я харесва. Както и препратката към Мерилин Монро, разбира се.

Макар, че не получи статуетката бургаското момиче блесна по неповторим начин и взе фиш за многобройни бъдещи победи. Световни медии отразиха в детайли поведението и визията на Бакалова.

„Ако някой спечели от появата на червения килим тази година, това е Мария“, коментира БиБиСи. И още: Звездата от „Борат 2″ изглежда беше измислила най-лесния начин да се спазва двуметрова социална дистанция като облече рокля с широчина шест метра.

Всъщност роклята на „Louis Vuitton”, която носеше младата актриса, е направена от 100 метра лек мрежест материал – съчетан с дълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица.

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля изглеждаше невероятно, докато ходеше по червения килим, и честно казано, всички се радвахме, че Бакалова най-накрая получи шанса да покаже по-бляскавата си страна, категорични са от БиБиСи.

Ролята ѝ в „Борат 2″ беше пълна противоположност – тя включваше всичко: от интервюиране на Руди Джулиани в хотелска стая до участие в множество груби сцени.

„Оскар“ за поддържаща женска роля отиде при Юн Йо-Джонг за филма „Минари“. Така тя стана първата корейка със златна статуетка.

 

Прочетено 113 пъти
Сподели
  •