„Любовта“ на Татяна Лолова и Орлин Горанов е втората песен от проекта „Пеещи артисти“, която ще звучи в новия сериал на БНТ „Порталът“. Тя беше записана малко преди да ни напусне любимата комедийна актриса.

Защо Татяна Лолова участва в проекта „Пеещи артисти“?

„Ами просто, защото съм пееща артистка. Хем артистка, хем пееща. Хем певица, хем артистка. Да не говорим, че имам и дует с Орлин, защото ще възбудим болка в много женски сърца с хубави гласове на пеещи артистки, че точно мене избраха за дует с Орлин Горанов. Много се радвам, че участвам. Зарадвайте се и вие. Като ви питат защо сте толкова радостни, кажете – ами слушахме една артистка, която пропя в един проект“, споделя Лолова. Българската национална телевизия споделя на сайта си последната песен на великата актриса.

Вижте дуета на Татяна Лолова и Орлин Горанов.

Във филма „Порталът“ е и последната филмова роля на неповторимата Татяна Лолова.  Снимките му вече приключиха и той предстои да бъде излъчен в ефира на обществената медия съвсем скоро.

Днес се прощаваме с Татяна Лолова, която почина в понеделник. Всички, които искат да изразят съболезнования, ще могат да го направят от 11 часа в Сатиричния театър.

„От 11 до 13 ч. театърът ще бъде отворен. Ще може всеки да си вземе сбогом с цвете за Таня.

Прочетено 139 пъти
Сподели
  •