Звездите от сериала „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събраха на репетиция за продължението на култовата поредица „И просто така“.

Паркър (екранната Кари Брадшоу) публикува в Инстаграм снимка, на която позира в копманията на  двете си колежки на фона на космополитния Ню Йорк, където се развива сюжетът на шоуто. За броени часове публикацията вече бе набрала повече от милион харесвания.

Отново заедно! Четем сценария на първите епизоди заедно с всички приятели, както и новите членове на състава„, написа тя.

Обичам ви завинаги!„, коментира изображението Кристин Дейвис, която отново ще се превъплъти в образа на Шарлот Йорк.

Стрийминг платформата HBO Max, която подготвя продължението на сериала, потвърди тази седмица, че Марио Кантон, Eвън Хендлър, Дейвид Айгенбърг и Уили Гарсън отново ще се превъплатят в героите си Антъни, Хари, Стив и Станфорд.

Миналия месец стана известно, че Сара Рамирес, позната с ролите си в „Анатомията на Грей“ и „Госпожо държавен секретар“, ще се присъедини към актьорския състав на продукцията.

Снимките на десетте епизода от поредицата, които ще са продължителност от тридесет минути, започват през лятото в Голямата ябълка, предава БТА. От четирите изпълнителки на главните роли в „Сексът и градът“ липсва Ким Катрал.

Сериалът се излъчваше по НВО от 1998 г. до 2004 г. През 2008 г. и 2010 г. той бе последван от два игрални филма.

 

Прочетено 104 пъти
Сподели
  •