Издирваният за гонката в Бургас е задържан край хотелски комплекс в Созопол. Отведен е в Районното управление в Созопол, съобщи БНТ.

Късно снощи шофьор блъсна пет автомобила и автобус от градския транспорт в Бургас след гонка с полицията.

В районното управление е получен сигнал за неправилно паркиран джип върху пешеходна пътека между улиците „Христо Ботев“ и „Македония“, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, собственикът се качил в джипа и започнал да шофира с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания. По пътя си блъснал общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. При инцидента няма пострадали граждани.

Стигайки до пътен възел „Созопол“, джипът преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила.

Междувременно минути преди 20 часа е получено съобщение за друг инцидент в района на същите две улици в Бургас, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче.

Прочетено 30 пъти
Сподели
  •