Овен – Настроението на вашето работно място става все по-спокойно. Ще отнеме известно време, за да разрешите всички конфликти, но вече можете да отидете на работа по много по-спокоен начин. Тази тенденция се проявява и в личния ви живот. Можете да изживеете време за почивка и релаксация с приятелите и роднините си.  Подарете си ден с масажи, релаксиращи вани и храна, богата на витамини.

 

Телец – В момента вашата ежедневна работа е много натоварена. Това лесно може да се превърне в стрес. Не забравяйте да организирате мислите си и да планирате внимателно деня си. Освен това бъдете отворени в личната си сфера и слагайте нещата, буквално на масата.  По този начин можете да избегнете недоразумения.

 

Близнаци – Днес имате огромен интелектуален потенциал, с който можете да реализирате големи проекти. Използвайте шанса, с който можете да преразпределите позицията си. Уверете се обаче, че и двете страни могат да се чувстват победители. В личния си живот също можете  да изясните гледната си точка и да начертаете  фронтовете. Трябва също да преосмислите собствените си цели и визии. Физическият баланс под формата на йога или медитация ще ви помогне да освободите напрежението, което сте насъбрали отдавна.

 

Рак – Днес е подходящ момент за изчистване на всякакви недоразумения и разногласия. Дори малките несъответствия могат да се превърнат в реални проблеми в дългосрочен план и трайно да нарушат отношенията ви с някои хора. Не очаквайте отсрещната страна да ви потърси за помощ  – трябва да вземете решенията в свой ръце. Днес е вашият ден!

 

Лъв – Вашата учтивост и любезните ви жестове ще паднат на плодородна земя днес. Популярността ви сред колегите ще се увеличи. И в личния си живот знаете как да печелите точки с хубави жестове и малки подаръци. Може би днес ще можете да разрешите спор, който сте водили от дълго време. Но също така не забравяйте да направите нещо добро за себе си, за да можете да поддържате положителната си харизма още няколко дни.

 

Дева – Днес имате силния импулс да задействате нещо. Понякога обаче изглежда, че губите правилния баланс, защото сте много взискателни и нечувствителни към околните. Препоръчително е да изразявате собствените си твърдения с малко повече предпазливост. Също така трябва да обърнете повече внимание на реакцията на събеседниците си. Ако следвате тези принципи, можете дори да спечелите лоялни приятели. Не пропускайте предложения за работа.

 

Везни – Ако сте си поставили взискателни спортни цели, ще ги постигнете сега. От това черпите положителна енергия, която също започва да работи в професионалния ви живот. Ще работите целенасочено върху дългосрочни проекти и ще намерите много креативен подход. Това ви носи много похвали и признание. Насладете се на успехите си и покажете на колегите и приятелите си, че сте добре.

 

Скорпион – Държите се като  мисионер към своите ближни. Сдържайте се малко и приемете мнението и поведението на другите хора. По същия начин не бива да се разстройвате, когато другите правят грешки.  Вашето собствено тяло също се нуждае от обич и признателност. Затова оставете стресиращото ежедневие зад себе си. Релаксацията ще попълни вашите резерви от сили, които сте изразходили в последно време.

 

Стрелец – Вече имате повече сили от обикновено, но по неспокоен и нехармоничен начин. Днес чувствата ви често не са в хармония с мислите ви. Затова се опитайте да приведете различните области от живота ви в  хармония. Може би сега сте привлечени от някой, който е много различен от вас, но такива връзки обикновено не траят много дълго.

 

Козирог – Ако в живота ви има неясноти или несигурност, можете да използвате това благоприятно време, за да ги премахнете и да дадете на живота си по-стабилна рамка. Защото сега едва ли ще срещнете някакви препятствия. Това, което поправяте сега, ще ви помогне по-късно, когато звездите вече не са толкова благоприятни. Но днес нуждата ви от само утвърждаване може да стане реалност.

 

Водолей – Веднъж вашите изпитани модели на поведение не сработиха и ви поставиха в неудобна ситуация. Обичайните ви стратегии за решение на проблемите няма да подобрят ситуацията, колкото и да се опитвате. Откажете  се от обичайния си подход и си опитайте да намерите и нова почва! Особено в такива безнадеждни ситуации, които могат да доведат до решаващия прелом.

 

Риби – Днешните ви цели са малко амбициозни и не особено реалистични. В други дни това може да е възможно, но днес сте по-склонни да отлагате работата и да убивате времето. Вашите желания също са преувеличени. Не очаквайте, че ще се сбъднете всичко, което сте искали  и не се изненадвайте, ако опитите ви да изпълните тези желания все пак имат неприятни последици.

 

Прочетено 162 пъти
Сподели
  •