Овен – Труден момент за вас. Трябва да пренасочите емоционалните си импулси към физически труд или упражнения. За вас е по-добре да не упорствате, тъй като това може да ви отведе по грешен път в търсенето на късмет и щастие.

Телец – Показвате олимпийско спокойствие, което ще ви позволи да контролирате събитията. Дори малките семейни неприятности да ви дестабилизират, все пак оставате внимателни към нуждите на близките си.

Близнаци – В областта на любовта ще можете да разрешите някои недоразумения, които сте имали с любимия човек. Що се отнася до здравето, възможно е да имате проблеми с концентрацията, неразположение, но също така при някои представители на зодията може да има проблеми с бъбреците.

Рак – Що се отнася до любовта, можете да очаквате промени в поведението на партньора си. В областта на здравето ще имате възможност да се възстановите. Време е да укрепите имунитета си и да увеличите приема на витамини и минерали. Избягвайте прекомерния стрес и правете само това, което ви харесва.

Лъв – Възможно е през втората половина на този период да имате проблеми на работното място. Може да има и промени в тази област. В областта на здравето може да се очаква да се проявят хронични проблеми, свързани със сърцето, кръвното налягане, кръста или очите. Сега вашите слаби точки са активирани, така че е важно да бъдете внимателни.

Дева – Не си давайте днес много зор в работата. Повече почивайте или се занимавайте с нещо, което ще ви носи удоволствие или ще ви е по-леко да правите. Може да се усещате вътрешно напрегнати, но скоро това ще отмине.

Везни – Не се страхувайте да действате по такъв начин, който да е добре за вас, а не за някой друг. Малко егоизъм няма да ви навреди. Може да не се чувствате комфортно в този ден, но на следващия усещането ви ще е друго. Разбира се избягвайте да преминавате от една крайност в друга.

Скорпион – Промените, които ще се появят, ще ви отворят нови възможности, следете ги. Използвайте възможността да откриете нови пътища, те ви отварят врати за големи перспективи. Смирението, искреността и лоялността са ключовете на успеха.

Стрелец – Вашият социално-професионален живот преминава през възходи и падения, признанието е следвано от критика, независимостта е заменена от дисциплина. Бъдете търпеливи: след няколко дни ситуацията ви ще се стабилизира.

Козирог – Ще видите по-ясно нещата, ако сте в ситуация на избор. Нещо ново ще ви помогне да си направите равносметка. Това е ключов етап, през който разбирате какво е вашето призвание и тръгвате по нов път, макар и рисков.

Водолей – Имате усмивка, добро настроение и създавате приятна атмосфера около себе си. Погрижете се за здравето си и не натрупвайте твърде дълго стреса, произтичащ от многобройните ви дейности, давайте си почивка от време на време …

Риби – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да им се отдавате.

 

Източник:tribune.bg

Прочетено 888 пъти
Сподели
  •