Овен – Вашата учтивост и вашите приятелски жестове са особено ценни днес. Малка услуга при тези обстоятелства може да доведе до дълбоко приятелство и съществуващите отношения могат да бъдат подновени или задълбочени. Днес късметът е на ваша страна!

 

Телец – Днес можете да изградите приятелска връзка с всеки. Независимо дали разширявате предишните си отношения или създавате напълно нови запознанства. Контактът с други хора ви изпълва и ви отвежда по-далеч.  Дори разговорът с шефа се възприема като приятен и може да доведе до положителен резултат. Днес силата е с вас.

 

Близнаци –  Вие сте в мир със себе си и днес излъчвате това в специална степен. Ако вашето партньорство е натоварено с несъответствия, сега би било подходящо време да се обърнете към проблемите открито. Шансовете за положителен резултат за такъв разговор са добри. Разширете приятелския си кръг.

 

Рак – Днес е подходящ момент за изчистване на всякакви недоразумения и разногласия. Дори малките несъответствия могат да се превърнат в реални спорни точки в дългосрочен план и трайно да нарушат отношенията ви с колегите. Не очаквайте отсрещната страна да се обърне към вас – трябва да го вземете решението в свои ръце, ако е важно за вас.

 

Лъв – Днес може да е бурен ден за вас. От една страна, има много неща, които всъщност не искате да направите  днес, от друга страна, влизате в проблемни ситуации чрез хората около вас. Не бива обаче да реагирате прекалено на това. По-скоро се опитайте да намерите вътрешния си мир!  Бъдете самоуверени.

 

Дева –  Чисто професионално ще  получавате общия преглед, който търсите от дълго време. Най-накрая можете отново да съберете всички неща под един покрив и да се съсредоточите повече върху най-важното. Тази тенденция ще продължи във вашата лична среда. Вибрациите на Меркурий ви подкрепят да внесете нов ред във вашите лични приятелства. Това е особено полезно за вашето партньорство, тъй като осъзнавате как  трябва да се развият отношенията ви.

 

Везни – Днес имате силния импулс да задействате нещо. Понякога обаче изглежда, че губите правилния баланс, защото сте много взискателни и пренебрегвате хората около вас. Препоръчително е да изразявате собствените си твърдения с малко повече предпазливост. Също така трябва да обърнете повече внимание на реакцията на събеседниците си. Ако следвате тези принципи, можете дори да спечелите лоялни приятели.

 

Скорпион – Днес сте  надменни на работното си място. Следователно вашите колеги и началници ви възприемат като взискателни и скандални. Вие сте изключително педантични към приятелите си и обръщате внимание на маловажни неща. Това не ви прави точно популярни. По-добре е да останете малко по-спокойни и да не приемате маловажни неща толкова сериозно.

 

Стрелец – Днес ви е трудно да се концентрирате или просто искате да правите твърде много неща наведнъж. Но точно този ден няма да достигнете до по-добър резултат от  действията си до момента.   По-добре бъдете търпеливи и просто  си помислете, какво ви прави щастливи. Релаксирайте!

 

Козирог – Вашето физическо и психическо състояние е в хармония. Днес е денят, в който нямате препятствия по пътя си. Вместо това хората около вас се оказват предимно приятелски настроени и услужливи. Сега, когато имате повече енергия, можете да правите всичко, което е важно за вас. Но помислете къде ще ви отведат начинанията ви.

 

Водолей – Веднъж вашите изпитани модели на поведение не са работили и са ви поставили в неудобна ситуация. Обичайните ви стратегии за решение на даден проблем  няма да подобрят ситуацията, в която се намирате, колкото и да се опитвате. Направете нещо необичайно и се  опитайте да откриете нова почва!

 

Риби – Днешните ви цели са малко амбициозни и не особено реалистични. В други дни успехът може да е възможен, но днес сте по-склонни да отлагате работата и да убивате времето. Вашите желания също са преувеличени. Не очаквайте, че ще се сбъднете всичките си жарения  и не се изненадвайте, ако опитите ви да  ги изпълните все пак имат неприятни последици. Бъдете балансирани.

Прочетено 1 864 пъти
Сподели
  •