Фирма „Атлас Арго Сайънс“ се включи в инициативата на Столична община, засаждайки фиданки в новата софийска гора .

„Новата гора на София“. Красноречиво име за една красива инициатива! В рамките на няколко уикенда се засаждат основите за нов живот на цяла една гора!“, посочват от фирмата.

По думите им 86 000 фиданки, засадени на 137 дка, имат силата да обединят хиляди доброволци, представители на местната власт и на бизнеса.

„За никого не е тайна, че корените на дърветата създават подземна мрежа, чрез която комуникират и се поддържат едно друго. Така е и с хората, но понякога имаме нужда от малко припомняне, че за да благоденства всеки един от нас, трябва всички като общество да имаме желание за свързаност и да положим съвместни усилия в дадената посока. По тази причина сме изключително щастливи, че непрекъснато отдаваме своя принос към едно по-зелено и чисто бъдеще за България. Включвайки се в прекрасните проекти на Столична община, ние работим за приветливостта и най-вече устойчивостта на нашата красива столица, която не бива да отстъпва по нищо на другите „зелени градове“ по света. Благодарим на Савина Савова и Десислава Билева за желанието и отдадеността на съвместното ни сътрудничество с кауза, която има позитивен ефект както за гражданите, така и за градската среда!Заедно можем“, посочват още те.

Прочетено 72 пъти
Сподели
  •